IN TE VULLEN VACATURES

Wij zijn voor de keuken zeker op zoek naar 3 personen
(vrijdag, zaterdag, zondag)

Bar / Frituur:

Voor de bar / frituur 4 per avond.
(vrijdag en zaterdagavond)

Heb je belangstelling of kun je een bijdrage leveren stuur ons een mailtje en wij nemen contact met je op.

Vacatures team thema

Decorploeg:

Wij zijn opzoek naar een groep die ons kan ondersteunen en die het leuk vind om decor stukken te maken
voor op het podium en om het terrein mee aan te kleden.

Toneelspelers:

Voor het thema verhaal zoeken we nog een aantal mensen die het leuk vinden om tijdens de RSW
thema figuur te spelen. Wij zullen voor dat het RSW is een aantal keer repetere

Film / Voice over

Wij zijn opzoek naar iemand die handig is met filmpjes in elkaar zetten.
Ook zoeken we iemand die geluiden op kan nemen.

Vacature Subkampstaf

Voor het subkamp zijn wij op zoek naar 2 a 3 nieuwe subkamp leden die graag mee willen draaien als algemeen subkamp leiding.

Wat houdt dit in:

• Je bent het gehele weekend aanwezig op het subkampterrein van de kinderen
  • Je bent het 1ste aanspreekpunt voor de kinderen
  • Als de kinderen activiteiten hebben ben je vrij om te gaan, maar als zij op het kampterrein aanwezig zijn, zijn wij dat ook.
  • De meest actieve momenten zijn: tijdens de opbouw, eetmomenten, `s avonds voor het slapengaan en de afbraak.
  • Maar bovenal een super gezellig team en veel contact met de kinderen.

Subkamp-team1

Vacature Subkampstaf ++

Naast de subkamp leden zijn wij ook op zoek naar 1 of 2 mensen die meer verantwoording op hun schouders willen nemen en eventueel zitting willen nemen in het RSW – Team en naast Mandy hoofd subkamp willen draaien.

Wat houdt het in :

• Voor de RSW moeten de groepen ingedeeld en genummerd gaan worden.
  • Je denkt mee over de indeling van het subkamp, maar ook over de rest van het weekend
  • Je bent direct aanspreekpunt voor de subkampleiding, ehbo en leiding.
  • Medicijn registratie
  • Gezellige muziekjes verzorgen voor op het subkamp
  • Het aansturen van je subkampleidingteam
  • De voorkeur gaat uit naar iemand die al eerder subkamp heeft gedraaid, maar heb je dit niet en ben je super enthousiast dan ben je zeker welkom!
  • En verder een supervet weekend met veel slaaptekort , maar een hoop gezelligheid in een leuk team.