OP WELK SUBKAMP STA JIJ?

Eerst iets over het terrein.

Voor het terrein is vooraf een indeling gemaakt, zodat het duidelijk is waar je je tent en keuken op moet gaan zetten. Hiervoor gebruiken we het hele terrein zodat iedereen voldoende ruimte heeft om zijn keukens en tenten neer te zetten. Ploegnummer en kleur subkamp worden op de infomarkt bekend gemaakt aan je leiding.

Dan iets over de subkampstaf.

Er komen 4 subkampen. Elk subkamp heeft een eigen kleur en twee eigen subkamp stafleden. Deze twee zul je het hele weekend rond je subkamp zien. Als je vragen hebt over het weekend, vraag het aan een van jullie subkamp leiders. Ze zijn er voor jullie.

Drie keer in het weekend is er ploegleiders overleg!

De ploegleiders komen samen met je twee subkamp-stafleden. Tijdens het ploegleiders overleg kun je kennis maken met de andere ploegleiders. Het verloop van het weekend en de rest van het weekend komen ter sprake.

Het ploegleiders overleg is op vrijdagavond: 19:15 uur, zaterdagmorgen 8:45 uur en zondag morgen ook om 9:00 uur. Zorg dat je erbij bent.

Ploegen:subkamp