THEMA OPDRACHT

THEMA OPDRACHT

Klik op bovenstaande foto van Captain Planet om zijn blog te bekijken waar hij jullie alles uitlegt wat de bedoeling is en wat de themaopdracht precies inhoud als jullie er net zo veel plezier in hebben als wij nu al dan komt het helemaal goed.....


 

 

THEMA FIGUREN / PERSONAGES


Themafiguren-C-Planet

Captain Planet:

Captain Planet is de held van het verhaal, hij is een stoere drukke man, die alles wat met de wereld te maken heeft fantastisch vind.


Themafiguren-DR-Blight

Dr Blight

Dr Blight is een vervuilde tegenhanger van Captain Planet. De Badguy, overduidelijk slecht van aard, hij heeft een hekel aan alles.


Themafiguren-aarde

Aarde – Piertje

Piertje heeft een zwak voor planten, zelf runt hij een eigen kas met verschillende soorten planten en bomen. Zijn doel is, de natuur te redden en zorgen dat er zoveel mogelijk groen op aarde is. Aarde vindt zichzelf het aller belangrijkste, als hij niet zou bestaan zou de wereld niet bestaan, een echte machoman.


Themafiguren-water

Water –Gi

Gi is de einge die de macht heeft over de water bron. Gi is een zelfverzekerde mariene bioloog. Ze vind het erg belangrijk dat met name de waterdieren in bescherming worden genomen. Gi is een van de meest gediplomeerde van de groep Planeteers. Ze werkt vaak met forentische aspecten voor het hele team.


Themafiguren-vuur

Vuur – Fik

Fik regelt de kracht van het vuur, hij wordt het minst goed geïnformeerd over de planeet. Hij heeft zijn hart op de juiste plaats, probeert zicht in nauwe omstandigheden te wringen. En kan zeer impulsief handelen. Soms is hij wel een “heethoofd”.


Themafiguren-lucht

Wind – Ruftie

Ruftie heeft de kracht van de wind. Ruftie bestudeert vogels en vind het daarom zeer emotioneel om te zien wat de vervuiling van de lucht en de jacht op vogels tot gevolg heeft.


 

prof 

Professor – Ma-Ti

Professor Ma-Ti is gaat de planeteers helpen doormiddel van verschillende proefjes. Lukt het de professor om een speciaal brouwsel te maken om de toekomstboom te beschermen?