Nieuws uit de Keuken

Hallo scouts!

Hallo scouts! ‘n berichtje uit de keuken; Jullie zullen ons tijdens het weekend wel eens zien. Wij zijn de mensen die er voor zorgen dat jullie het weekend niet zullen verhongeren.

Op zaterdagochtend krijgen jullie een plastic kratje waar jullie ontbijt in zit. Ook moet je uit deze krat een lunch pakketje maken voor tijdens de tocht. Je hoort van de subkampstaf wanneer je de krat weer in moet leveren. Ook zorgen wij ervoor dat je op zaterdagavond de ingrediënten voor de warme maaltijd krijgt. De basis ingrediënten heb je al aan ons doorgegeven (of je leiding heeft dit al gedaan).
VUL DIT PAKKET DAT ECHT BASIS IS AAN DOOR ZELF WAT EXTRA's MEE TE NEMEN !!!

Op zondag nemen we de kratten weer terug en worden ze ook door ons beoordeeld! Houdt ze dus een beetje netjes.

En niet onbelangrijk zorgen wij natuurlijk elke avond voor een lekkere kop met chocomel. Neem wel een mok mee voor de programma’s op vrijdag- en zaterdagavond en zondagochtend.

Koffie en thee voor de leiding en alle medewerkers

Gedurende het gehele weekend staat er koffie en thee; Wanneer je je eigen beker meeneemt kun je gedurende het gehele weekend gratis koffie en thee pakken die buiten voor de keuken op de keukentafel staat.

En niet onbelangrijk zorgen wij natuurlijk ook voor jullie dat er elke avond een lekkere bakkie langs komt zodat je je post niet hoeft te verlaten. Neem wel een mok mee tijdens de programma’s op vrijdag- en zaterdagavond en zondagochtend.